Alıntı:
EnderGrafik Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1779794) Ben İlknur'a bu forumda her konuda kefilim, 4 yıldır sitelerim ona emanet. İşinde tek, yoğun olduğu zamanlar başka arkadaşlarla çalışıyorum farkı anlıyorum o zaman. Başarılarının devamını dilerim. Bu arada kendisini foruma ben davet ettim, herkes faydalanmalı diye düşündüm. |
hamza1213 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1780770) Editörlük yaptığı siteleri devamlı incelediğim için yazıları kalitesini biliyorum. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. |
Karahan29 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1814343) İlk olarak 4 makale alınmıştır sanırım bir süre daha makale almaya devam edeceğim |
omrnrn Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1830964) 2 adet makale yazdırılmıştır hızlı ve kaliteli hizmet. |
flatcast Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1841227) Arkadas ile 25 adet moda sitesi icin 200 kelimelik makale yazimi icin anlasilmistir tesekkurler. |
CEMRETASARIM Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1841528) 20 adet makale sipariş verilmiştir, ödemesi yapılmıştır, makaleler beklenmektedir. |
gazozman Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1850573) Eğitim alanında makale yazdırılacaktır, detayları konuşmak üzere skype adresiniz ile beraber pm alabilir miyim? Ek Olarak: Arkadaş ile şimdilik 10 makale için anlaşılmıştır. Detaylar daha sonra konuşulacaktır. Sonrasında 60 makale daha alınacaktır. |
flatcast Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1860186) iki gun once 25 adet makaleler teslim alinmistir .Hepside tek tek moda siteme eklenmistir moda konusunda guzel yazilar olmus elinize saglik. |