Script ile alım yada satış yaptığınız linklerin hala yayında olup olmadığının, bitmesine kaç gün kaldığının takibini kolaylıkla yapabilirsiniz. Link alım ve satışı yapıyorum, kolaylık olsun diye kendim için yazmıştım. Bu işi yapan diğer arkadaşların işine yarayacağını düşündüğümden satışını yapmaya karar verdim.
Yazılım dili PHP'dir. Slim framework ile temiz bir şekilde kodlandı. Geliştirilmeye açıktır.
Demo ve giriş bilgileri için konu altından PM isteyebilirsiniz.
Satış Fiyatı 150 TL'dir.
Gereksinimler
PHP sürümünün 7.2 ve üzeri olması gerekmektedir.
Bilmeniz Gerekenler
Geri iade, değişim ve benzeri durumlar yoktur.
Satış, çoğaltma ve dağıtım hakkına sahip değilsiniz. Tespiti durumunda gerekli işlemler yapılacaktır.
İletişim
PM ya da skype:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Müşteri Yorumları
Alıntı:
aslan, post: 283786, member: 2151 Adlı Üyeden Alıntı Script alındı, ilgili ve hızlı hizmet için teşekkürler |
tapir, post: 98452, member: 7603 Adlı Üyeden Alıntı 1 adet script alındı. Kaliteli ve hızlı işlem. Teşekkürler |
StyLe06 Adlı Üyeden Alıntı Aldım, teşekkürler çok basit ve sade. |
ahmetcem96 Adlı Üyeden Alıntı Satın alındı, teşekkürler. |
wante Adlı Üyeden Alıntı Script alınmıştır, satış sonrası destek verdi, ilgili arkadaş teşekkürler |
staticiation Adlı Üyeden Alıntı 1 adet alındı. Son derece güzel bir script. Teşekkürler. |
VatanWebTasarim Adlı Üyeden Alıntı 1 adet alım yapıldı teşekkür ederim arkadaşa desteğinden dolayı. |
nazimX Adlı Üyeden Alıntı Script ve ek özellik satın alındı. İyi çalışmalar. |
Emty Adlı Üyeden Alıntı Script satın alındı satış sonrası destek verdi ilgili arkadaş sağolsun. |
Nettsted Adlı Üyeden Alıntı Arkadaştan scripti aldık. Oldukça memnun kaldık ilgisinden. Teşekkür ederiz kendisine. Diğer müşterilerimiz için de kendisiyle çalışmayı düşünüyoruz. |
bycaos Adlı Üyeden Alıntı bir adet script satyın alındı ne olur ne olmaz dursun köşede güvenilir satıcı! |
investigator Adlı Üyeden Alıntı İçeriğe ekleme konusunda bilgi istedim. Hemen yanıtladı, yardımcı oldu. Script geliştirilebilir. Satın aldım. Teşekkür ederim. |
axeon Adlı Üyeden Alıntı Kullanışlı herşeyi düşünülmüş işimizi gören bir yazılım teşekkürler. |
kahramanfth Adlı Üyeden Alıntı 1 adet alındı |
compfix Adlı Üyeden Alıntı 1 adet alınmıştır.Elinize sağlık teşekkürler. |
femrey Adlı Üyeden Alıntı Kurulumu oldukça basit, stabil çalışan bir script teşekkürler. |
CliffBurton Adlı Üyeden Alıntı arkadaş gayet ilgili ve yardım sever çok teşekkür ederim. |
seap Adlı Üyeden Alıntı Cidden basit ama etkili bir script. Arkadasta gayet ilgili ve yardim sever. |
EdizKaya Adlı Üyeden Alıntı 1 adet alındı sorunsuzca. |
range Adlı Üyeden Alıntı Script alındı, çok sade ve başarılı. Tavsiye ederim |
ozanak Adlı Üyeden Alıntı Script alındı, sade ve işe yarar bir script elinize sağlık. Bol kazançlarınız olsun. |
OzKara Adlı Üyeden Alıntı script alındı baya başarılı |
terazi Adlı Üyeden Alıntı Script satın alındı, ilgisinden dolayı teşekkür ederim |
BFOlmaz Adlı Üyeden Alıntı Script aldım teşekkürler |
PIK Adlı Üyeden Alıntı Sağolsun ilgili bir arkadaş. Hızlı şekilde kurulumu gerçekleştirdi. Teşekkür ederim. |
METE0R Adlı Üyeden Alıntı Satın alındı, gayet güzel ve başarılı. |