ÖZGÜN VE SEO UYUMLU İÇERİK HİZMETİ
İLETİŞİM
İLETİŞİM
- Telefon ile görüşmek için 0312 911 1510 numarasını 09:00 ile 24:00 arasında arayabilirsiniz.
- WhatsApp: +90 312 911 15 10Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Telegram: @iceriksepetiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Skype: live:.cid.ff4d92e28dc494cbZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İŞ ALIMI: AKTİF
Adınıza faturalı, yüklü alımlar ya da ihtiyaç durumu için 12 aya kadar taksit imkânı
İçerikleri, kelime analizi ve içerik stratejisi belirledikten sonra üretirim.
Tüm içerikleri LSI algoritmasına uygun, %100 Özgün ve %100 SEO uyumlu üretirim.
Yüklü sipariş verecekseniz veyahut aceleniz var ise lütfen mesaj atarak durumunuzu bildiriniz. Sizin için en uygun programı yapabileyim.
İÇERİKLERİ NASIL HAZIRLIYORUM?
Net olarak araştırma yapmadan, emin olmadan yazmıyorum.
Önceliğim her zaman en özgün ve en doğru bilgileri oluşturabilmek.
İçerik pazarlaması ve içerik stratejisi alanlarında müşterilerimin dijital ortamdaki varlıklarını iyileştirme amacıyla çalışıyorum.
SEKTÖRDE KİMLERLE ÇALIŞIYORUM?
İçerik pazarlaması ve içerik stratejisi alanlarında müşterilerimin dijital ortamdaki varlıklarını iyileştirme amacıyla çalışıyorum.
Marka bilinirlikleri ve ürünlerini Content Marketing usulleri ile tanıtıyorum.
Özellikle İsveç ve Almanya menşeli firmaların Türkiye operasyonlarına katkı sağlıyorum.
Onlarca firma yüzlerce internet sitesine içerikler oluşturdum.
Sıradan Blog içeriklerinden Native Advertising içeriklerine varıncaya kadar haber sitesi, firma sitesi vb. internet sitelerini ve iştiraklerini destekledim.
Home Office tarzı ile tam zamanlı çalışıyorum.
NEDEN BENİ SEÇMELİSİNİZ?
Zamanında teslim garantisi, iade ve revize garantisi ile hizmet veriyorum.
R10'da yeni olabilirim ancak 10 yıllık deneyime sahibim. Bugün kurumsal olarak hizmet veren pek çok şirket ile çalıştım.
%100 özgünlük konusundan hiç bahsetmiyorum dahi. Bu zaten mevcutta olması gereken bir özellik.
Telefonu her kaldırdığınızda yanıt veriyorum. İstek ve ihtiyaçlarınızı anında yerine getiriyorum.
İÇERİKLER İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI, ŞİMDİ NE YAPMALIYIZ?
Panik yapmanıza lüzum yok. Ürettiğim tüm içeriklerin arkasındayım.
Bu durumda hemen benimle iletişime geçebilir ve revize talep edebilirsiniz.
İçeriklerinizi hızlı bir şekilde dilediğiniz gibi revize edebilirim.
FİYATLANDIRMA
100 Kelime 3 TL
İLETİŞİM
- Telefon ile görüşmek için 0312 911 1510 numarasını 09:00 ile 24:00 arasında arayabilirsiniz.
- WhatsApp: +90 312 911 15 10
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Telegram: @iceriksepeti
İŞ ALIMI: AKTİF
Alıntı:
AtaMast Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3514290) Uzun zamandır beraber çalışıyoruz, güncel başlıkları takip edebiliyor ve en ufak sorunda dahi düzeltme yapıyor ve yardımcı oluyor. Uzun sürede çalışacağız gibi. Büyük projelerimizde tercihimiz arkadaş. Hayırlı işler. |
ibrahim2784 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3408589) Makaleleri sürekliyici insanı yormuyor sıkmıyor. Roman gibi okudukca okuyası geliyor insanın bugün yine sipariş verildi. 500 kelime 14 makale. |
Fantastica Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1075936436) 4 adet 500 kelimelik makale siparişi verdik, zamanında ve beklediğimizden kat kat kaliteli şekilde teslim edildi siparişlerimiz. 6 yıllık üyeyim, yüzlerce makale yazdırmışımdır. Ultra kaliteli işler için tavsiye ederim. |
MrGatsby Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076055384) Açıkcası 2 adet toplam 800 kelime makaleyi kaliteli ve 45 dakika gibi sürede teslim etti.Saat gece 1 iken hemde.Uzun süre çalışırız diye umuyorum. |
CihatÖzgen Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3514282) 10 Adet makale spiraşi verildi. Bunu tüm samimiyetimle diye bilirim bu sektörün en iyi firması. rabbim herşeyi gönlünüze göre versin |
executioner Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3423916) 3 Adet 500 kelimelik makale alındı. Makaleler özgünlük testinde %100 özgün çıktı. Ayrıca herhangi bir yazım hatası vs de bulunmuyor. Makale üslubunu çok beğendim. Kısacası Tavsiye ederim. |
Hüdavendigar Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3407103) 8 adet sipariş verildi. Arkadaş çok ilgili. |
SpeedBoy111 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3442358) 20*350 makale yazdırıldı bu ikinci çalışmamız işinde titiz bir arkadaş |
sergennaslan Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3416689) Teknik bir konu olmasına rağmen gayet başarılı makaleler teslim alındı. |
OrucMotor Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3411887) 50 Adet Makale Siparişi Verildi. |
ByEgcn Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3420927) 10 Adet 300 kelime sipariş verildi ilgisi ve özenli makaleleri için teşekkür ediyorum |
akmanbaha Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3425113) 10 adet tanışma paketi siparişi verildi. |
SpeedBoy111 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3430579) 20 adet sipariş teslim alındı teşekkürler çok ilgili. |