Google botlar yeni alan siteleri nasl tespit ediyor

arkadalar yeni am olduumuz siteler google botlar tarafndan nasl tespit ediliyor bilgisi olan arkada var m?
bir yolu varsa yaplabilir bot yaptrmay dnyorum da
Genellikle Google Search Console kayd yardmyla olduunu dnyorum.
profweb adl yeden alnt: mesaj grntle
Genellikle Google Search Console kayd yardmyla olduunu dnyorum.
heaseo adl yeden alnt: mesaj grntle
Hocam rnek herhangi bir yerden sitenize biri girdi blog yazs vs twitterdan olabilir bu kiinin telefonu veya bilgisayarnda gmaili aksa google siteyi alglar eer bu ekilde bot gndermesini salar. Yada backlink alrsnz google botlarnn ziyaret ettii birden fazla siteden bylece google botlarnn dikkatini eker. 3. seenek ise google mobil uyumluluk ve page speedden siteyi taratn botlar ziyaret eder.
dedikleriniz olabilir evet ama explorer ile gmail kullanlmadan almsa site daha genel bir yntemi var m acaba yoksa daldan dala atlayarak m kefediyor
Ceccelion adl yeden alnt: mesaj grntle
Yeni alan siteleri news kaytl siteler araclyla linklerseniz hzlca google grr ve ndex alr. Sizin iin yeni sitelerinizi news kaytl sitelerimden paylaabilirim.
yok hocam amacm yeni alan siteleri bulan bir sistem yaptrmak istiyorum da varsa bir yolu
heaseo adl yeden alnt: mesaj grntle
hocam google n mantklarndan biri u rnek yat kiralama yazdnz yat kiralama fiyatlaryla alakal metinleri ne karyor. yani olay u kullanclarn neyi aryorsa onla alakalysa eer siteniz bir yerden balant veya google kullancs girmise ona gre bot gnderiyor mant ksaca "aa bu bununla alakalym, bu tarz kullanclarn ilgi alan vs." deyip karyor gibi bir ey.
Hocam sunucuda bulunan dier siteleri de her defasnda tarayarak yeni eklenenleri fark edip sisteme ekliyor eklinde bir yntemde hatrlyorum da bilmediim daha genel bir yntem varsa kullanl botu yazlabilecek onu merak etmitim

Üst Alt