Merhabalar,
Bazen cat6 veya cat7 jack'lar porta tam oturmayabiliyor.
Patch kablo ile aktnz kabloyu cat7 ek aparat ile ekleyip deneyin.
Kablo deil de sinyal zayflamas ve grlt var bence; ayn kablo dz ve etrafnda bir ey olmadan 200 verir bence.
Huawei'yi deitirin bende o dandik modemle dzgn geforce now oynayamadm hep losslar artt, gittim kaliteli bi router aldm(mikrotik) gponu bile attm aradan. Kablolar digitus cat6. Ardndan QoS ayarlarn yaparak 49003,49004,49005,49006 portlarna hem TCP hem UDP ncelik verdim.
Sonu ise u
Cayr cayr akyor 1080 znrlkte sorunsuz 60 fps oynayabiliyorum.
niks adl yeden alnt: mesaj grntle
Olabilir hocam ama korumal olsun diye zrhl bir kablo tercih ettim eer zemezsem skp dediiniz ekilde deniyceim teekkr ederim yorumunuz iin.
Bence zrh deil kablonun yukar karken yaadklar etkiliyor, rica ederim.
Bazen cat6 veya cat7 jack'lar porta tam oturmayabiliyor.
Patch kablo ile aktnz kabloyu cat7 ek aparat ile ekleyip deneyin.
Kablo deil de sinyal zayflamas ve grlt var bence; ayn kablo dz ve etrafnda bir ey olmadan 200 verir bence.
Huawei'yi deitirin bende o dandik modemle dzgn geforce now oynayamadm hep losslar artt, gittim kaliteli bi router aldm(mikrotik) gponu bile attm aradan. Kablolar digitus cat6. Ardndan QoS ayarlarn yaparak 49003,49004,49005,49006 portlarna hem TCP hem UDP ncelik verdim.
Sonu ise u
Cayr cayr akyor 1080 znrlkte sorunsuz 60 fps oynayabiliyorum.
niks adl yeden alnt: mesaj grntle
Olabilir hocam ama korumal olsun diye zrhl bir kablo tercih ettim eer zemezsem skp dediiniz ekilde deniyceim teekkr ederim yorumunuz iin.
Bence zrh deil kablonun yukar karken yaadklar etkiliyor, rica ederim.