Kasım 2021 Bozum İşlemleri Aktif ve Günceldir.
Vodafone , Turkcell , Turk Telekom Mobil Ödeme bakiyeleriniz 7/24 nakite çevrilir.
Ödeme Papara veya bütün bankalara anında sağlanır.
Vodafone Mobil Ödeme %55 ödeme sağlanır.
Turkcell sms ile 125 TL çekiminize 70 TL ödeme alırsınız.
Paycell hazır limitiniz %65 oranında nakite çevrilir.
Turk Telekom %70 ödeme alırsınız.
Turkcell TL transfer 200 transferinize 90 TL ödeme sağlanır.
İlgili oranlar tutarlara göre değişkenlik gösterebilmektedir. Lütfen bilgi alınız.
Vodafone Mobil Ödemede forumun en yüksek oranını biz sağlıyoruz. Kaçırmayın.
Not : Bu konu üzerinden bize ulaşan arkadaşlarımızın aldığı ödemeler ve yorumları aşağıda listelenmiştir.
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Vodafone , Turkcell , Turk Telekom Mobil Ödeme bakiyeleriniz 7/24 nakite çevrilir.
Ödeme Papara veya bütün bankalara anında sağlanır.
Vodafone Mobil Ödeme %55 ödeme sağlanır.
Turkcell sms ile 125 TL çekiminize 70 TL ödeme alırsınız.
Paycell hazır limitiniz %65 oranında nakite çevrilir.
Turk Telekom %70 ödeme alırsınız.
Turkcell TL transfer 200 transferinize 90 TL ödeme sağlanır.
İlgili oranlar tutarlara göre değişkenlik gösterebilmektedir. Lütfen bilgi alınız.
Vodafone Mobil Ödemede forumun en yüksek oranını biz sağlıyoruz. Kaçırmayın.
Not : Bu konu üzerinden bize ulaşan arkadaşlarımızın aldığı ödemeler ve yorumları aşağıda listelenmiştir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Alıntı:
ertugrul504 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3660043) Razer Gold Pin bozum işlemi başarıyla sağlandı. Hızlı işlem için teşekkür ediyorum |
skoc80 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3703566) Ödemem hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşti tesekkurler |
axlemesut Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3694414) Ödemem yüzde 55 oranında hızlı bir sekilde gerçekleşti |
ua0zgr Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3705565) güvenilir ve hızlı islem teşekkürler |
DemirMobil96 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3705248) Allah razı olsun inşallah |
osmanaga Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3696710) Güvenilir ve hızlı şekilde işlemim gerçekleşti. Teşekkürler. |
aealkaya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3663649) Vodafone ve Turkcell bozum işlemleri gerçekleştirdi. Hızlı bir şekil de işlem sağlandığı için teşekkür ediyorum. Bol kazançlar diliyorum |
FUTUREE Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3664101) güvenilirdir arkadaşlar. |
ydcann Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3666214) Razer Gold pin bozum hızlı ve başarılı teşekkürler. |
lmRich Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3674453) Bozdurma işlemi yapıldı gayet ilgili |
MelankoliaTR Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3674552) Gayet güvenilir ve hızlı. Vodafone mobil ödeme bozum oranı çoğu kişiden yüksek. Hızlı şekilde işlemim gerçekleşti.Teşekkürler. |
Harry12345 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3677708) Mobil ödeme işlemi gerçekleştirdim arkadaş saniyeler içinde ödememi gönderdi. Güvenilirliği ve hızlı işlemi için teşekkür ederimç |
Mtrxzkc Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3677065) Çok güvenilir hızlı ve en yüksek orandan bozum sağlayan birisidir bende işlem yaptım ve memnun kaldım teşekkürler soner hocam |
drace Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3677717) Saniyeler içinde ödeme geldi çok teşekkürler üstadım |
artkuzey Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3677785) Bozdurma işlemi yapıldı teşekkürler |