MERHABA
browser automation studio programnn trke dersleri bedava sizlere hediye
arkadalar daha nce 550 tl ye satm olduum bot yapma eitim setini cretsiz paylama ve herkesin yaratc olup gzel fikirler karmas dileiyle sizlere sunuyorum
instagram botlar
youtube izlenme botlar
ksacas tarayc uzerndek her trl sitenin botunu yapabilirsiniz .
r10 da da satlan botlarn ounluu bu program ile yaplmaktadr.
----------------------------------------------------------
eski sat konum :
kanalma abone olarak daha bir ok konudaki eitim setlerine cretsiz ulaabilirsiniz
not: hergn aksam 18:30 da yeni video gelecek hepsini ykleyip planladm spama dmemek iin 10 video ve dahasn atacagm kanalda yorumlardan da destek ve yardmc olmaya calsacagm sorunuz varsa ordan letn lutfen
Teekkrlerbrowser automation studio programnn trke dersleri bedava sizlere hediye
arkadalar daha nce 550 tl ye satm olduum bot yapma eitim setini cretsiz paylama ve herkesin yaratc olup gzel fikirler karmas dileiyle sizlere sunuyorum
instagram botlar
youtube izlenme botlar
ksacas tarayc uzerndek her trl sitenin botunu yapabilirsiniz .
r10 da da satlan botlarn ounluu bu program ile yaplmaktadr.
----------------------------------------------------------
eski sat konum :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kanalma abone olarak daha bir ok konudaki eitim setlerine cretsiz ulaabilirsiniz
not: hergn aksam 18:30 da yeni video gelecek hepsini ykleyip planladm spama dmemek iin 10 video ve dahasn atacagm kanalda yorumlardan da destek ve yardmc olmaya calsacagm sorunuz varsa ordan letn lutfen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Skaylet adl yeden alnt: mesaj grntle
Teekkrler
nemli degil umarm br cok arkadasmza lham olurda guzel se yarar herkesn para kazanacag programlar vkar ortaya dye umid edyorum
Merhaba,
takibe aldm hocam, bu yolda baarlar dilerim. Takldm bir nokta var, ok temelden anlatyorsun her eyi uzuyor video gereksiz yere.
oguzhanx adl yeden alnt: mesaj grntle
Merhaba,
takibe aldm hocam, bu yolda baarlar dilerim. Takldm bir nokta var, ok temelden anlatyorsun her eyi uzuyor video gereksiz yere.
her zaman 0 bilgye sahp olan brn baz alarak anlatyorum hocam . oneml olan hc anlamayan nsanlarn net br seklde anlayarak lerlemes bundan kaynaklanyor
Aldm takibe baarlar dilerim
Kanala abone oldum. Sabrszlkla videolar bekliyoruz. Teekkrler
Videolar tekrar ykleme ansnz var mdr? Youtube play list kaldrlm ya da hesabnz bloke edilmi gibi.